AMCARFORUM.NO

Forum for Amerikansk bil
Dato/klokkeslett: Ons 21. Nov 2018 04:37

Tidssone UTC + 1 time
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: Fmx-trøbbel i 69 Mustang
InnleggSkrevet: Tir 28. Feb 2017 11:30 
Avlogget
Rookie
Rookie

Registrert: Tir 28. Feb 2017 08:40
Innlegg: 2
Hentet Mustangen etter rustsveising, gikk ikke å få den i gir, måtte tas hjem på henger. Startet feilsøk og vekslet flere ganger gjennom alle girene med driftsvarm motor før jeg peilet olja og fant at det var alt for mye olje, tappet 3,5 liter uten at dette hjalp. Så blir spørsmålet, at jeg har beveget girvelgeren igjennom alle gir,
betyr vel da egentlig ikke noe ettersom kraft ikke har blitt overført gjennom kassa, så er vel heller ikke gjort de nødvendige bevegelser i kassa som gjør at de nivået olje du måler er korrekt nivå. Nå er nivået målt 1 cm over full på pinnen, og dette flytter seg ikke samm hvordan jeg beveger girmekanismen mens motoren går på tomgang?? Dette er rimelig krøkkete beskrevet, men spørsmålet er vel egentlig: Blir sjaltebevegelsen over ført inn i girkassa? Kan en overføring inne i kassa fysisk ha hoppa av, slik at pumpa som drives av converteren ikke pumper? Er i utgangspunktet helt blank på innmaten i FMX og tar gjerne i mot tips om noen som kan se på dette uten at det blir "merkeverkstedpriser" av det. Hvordan de avtappede overskytende 3,5 literne havnet der, og om de i realiteten var overskytende, det har jeg ingen forklaring på.

I forkant av rustsveisingen byttet vi foringer i overføringsmekanismen(shifterlevel) ettersom denne var så slarkete at den var vanskelig å få i park, fikk delene fra Pony Parts, det gikk greit selv om mekanismen ble trang på den måten at det virket som om bevegelsen i mekanismen ble litt for kort, slik at samme hvordan vi justerte så ble den trang å få enten i Park eller første gir, men det funket, og jeg kjørte den til rustsveis og kassa funket fint da.
Noen der ute???

Mvh. Thor


Topp
 Profil  
Svar med sitat  
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 timeHvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
Drevet av phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.no - Norsk phpBB-support