AMCARFORUM.NO
http://www.amcarforum.no/phpBB2/

Amcar som hovud bil?
http://www.amcarforum.no/phpBB2/viewtopic.php?f=5&t=27432
Side 1 av 1

Forfatter:  Haavardnk [ Ons 26. Jul 2017 20:47 ]
Innleggets emne:  Amcar som hovud bil?

Hei,
Er ny her, og sitter med en drøm om å få meg en gammel amerikaner.
Jeg har lyst på en rimelig strøken en, og har noen få modeller som jeg kunne tenke meg, som 66 Chevelle eller 68 Firebird.

Det jeg lurer på er hvordan folk gjør det? Jeg har i dag en 2013 Golf GTI som jeg vurderer å selge, for å så kjøpe en billig grei bruksbil og mesteparten av pengene i en amcar.

Hvor ofte bruker dere bilene deres? Virker litt som de som har fine biler ikke tørr å bruke de når det regner en gang, tåler de ikke det eller? Hvor pålitelige er de, kan man kjøre langturer, og bruke som hovudbil fra snøen smelter til høsten kommer, eller bør man bare bruke de på fine sommerdager?

Forfatter:  Sturmtiger [ Ons 26. Jul 2017 21:30 ]
Innleggets emne:  Re: Amcar som hovud bil?

Velkommet til amcar forumet.

Du bør ha to kjøretøy hvis du har tenkt å ha deg en gammel amcar, da de er gamle og har/vil få noe problemer her og der. Hvis ikke du kjøper en til over 300.000 da, som er mer eller mindre strøken, men den vil du selvfølgelig ikke bruke når det er møkk vær ute og salt osv osv. merk: Rust.
Amcar biler er også en del mer tørstere enn vanlige europeiske biler, kommer du under 2 liter bensin på milen er det en bra dag.

Behold Golfen, og spar opp litt og litt til drømmebilen din sier eg. PS: Du bør også ha oppvarmet garasje til amcar bilen, hvis du skal ha en strøken.

Forfatter:  AW-100 [ Tor 27. Jul 2017 09:07 ]
Innleggets emne:  Re: Amcar som hovud bil?

Jeg har en Jeep Cherokee som er veteran, det er bruktbilen min. En Dodge Ramcharger som brukes hele året, men som jeg ikke kjører langturer med. Og en Barracuda som brukes hele sommeren, men minst muligens regnvær selv om den tåler det også.

Det er lurt å ha en bil til, da dette er gamle biler med gamle deler. Men når du har fått brukt litt tid, og fått overhalt motor og byttet ut slitedeler ser jeg ingen grunn til hvorfor ikke en gammel veteran skal kunne være bil nr.1.

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/